Menu
Uw winkelwagen

Mondkapjes met Filter

Wasbaar en herbruikbaar mondkapje Batik met nachtbloemenprintInclusief gratis PM 2.5 filterBeschermende pasvorm die ook de neus omhulstIngebouwde metalen clipje om de neus goed te sluiten2-laags polyester/katoen mondkapje met ruimte voor een filterBeschermt dankzij uitneembaar filter (>95%)Niet-m..
1,95€
Excl. BTW:1,61€
Wasbaar en herbruikbaar mondkapje met bloemenmotiefInclusief gratis PM 2.5 filterBeschermende pasvorm die ook de neus omhulstIngebouwde metalen clipje om de neus goed te sluiten2-laags polyester/katoen mondkapje met ruimte voor een filterBeschermt dankzij uitneembaar filter (>95%)Niet-medischComf..
1,95€
Excl. BTW:1,61€
Wasbaar en herbruikbaar mondkapje met panter printInclusief gratis PM 2.5 filterBeschermende pasvorm die ook de neus omhulstIngebouwde metalen clipje om de neus goed te sluiten2-laags polyester/katoen mondkapje met ruimte voor een filterBeschermt dankzij uitneembaar filter (>95%)Niet-medischComfo..
1,95€
Excl. BTW:1,61€
Wasbaar en herbruikbaar met luipaardprintInclusief gratis PM 2.5 filterBeschermende pasvorm die ook de neus omhulstIngebouwde metalen clipje om de neus goed te sluiten2-laags polyester/katoen mondkapje met ruimte voor een filterBeschermt dankzij uitneembaar filter (>95%)Niet-medischComfortabel om..
1,95€
Excl. BTW:1,61€
Op zoek naar een mondkapje voor dagelijks gebruik? Bestel ze nu gemakkelijk online! Sunnymondkapje verkoopt de KN95 mondkapjes. Deze mondkapjes kwamen als beste uit de test in het BNN-programma Kassa. Het KN95 mondkapje is een 5-laags medisch mondkapje. Het mondkapje heeft een neusklem dat zorgt..
3,75€
Excl. BTW:3,10€
Set van 10 KN95/FFP2 Mondkapjes in zwarte kleurKN95/FFP2 mondkapjes voor volwassenenAls beste getest door Kassa (Bron: https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/veel-mondkapjes-voor-consumenten-houden-virusdeeltjes-niet-tegen)Met neusklem voor een goede sluitingVoor éénmalig gebruik (max. 4 tot 8 ..
4,25€
Excl. BTW:3,51€
Wasbaar (onder de kraan) en herbruikbaar mondkapje Te bedienen met de app (Magic Display) op iPhone/Android apparatenReageert op muziek van je telefoonInclusief gratis PM 2.5 filterBeschermende pasvorm die ook de neus omhulstIngebouwde metalen clipje om de neus goed te sluitenKatoen mondkapje met ru..
7,99€
Excl. BTW:6,60€
Wasbaar en herbruikbaar Among Us Impasta mondkapjeInclusief gratis PM 2.5 filter2-laags polyester/katoen mondkapje met ruimte voor een filterBeschermt tegen virussen dankzij uitneembaar filter (>95%)WaterafstotendNiet-medische mondkapjesComfortabel om te dragen dankzij verstelbare oorelastiekenMa..
1,95€
Excl. BTW:1,61€
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8